Yhdessä toimiminen on minulle aina ollut mieluista. Urheilu- ja lentopallokentillä jo nuoresta pitäen olen oppinut toimimaan joukkueessa ja monissa järjestöissä toimimaan yhdessä. Vain hyvä joukkue menestyy.

Järjestötoimintaan osallistumiseni alkoi Loimaan Nuorisoseurasta ja Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnasta. Nuorsisoseuraliikkeessä toimin Suomen Nuorisoseurojen Liiton valtuuston varapuheenjohtajana. Keskustajärjestöissä olen toiminut kaikilla tasoilla piirin puheenjohtajuuteen ja puoluehallituksen työvaliokuntaan saakka.

Urheilujärjestötyössä olen toiminut Urheiluseura Jankon puheenjohtajana ja olen ollut rakentamassa lentopallon nousua lentopallon Mestaruusliigan puheenjohtajana ja Euroopan Lentopalloliiton CEV:in luottamustehtävässä. Olen osallistunut Nuorkauppakamarijärjestön ja Lions-toiminnan moniin projekteihin ja ollut rakentamassa tärkeää kulttuurityötä Maatalousmuseo Saran hallituksen taustavoimana.

Harrastuksiani ovat yhä lentopallo sekä golf ja aktiivinen kirjoittaminen. Useiden oppikirjojen ja muiden julkaisujen kirjoittaminen on osa tärkeää yhteiskunnallista osallistumasta.